Län

Du måste välja ett län
Kommun (valfritt)
Fritextsök (valfritt)

Veterinär'n på Röbäck

Telefon 090 - 224 00
Adress Skyttelv. 1
904 40 RÖBÄCK
Hemsida http://www.veterinarn.com

Omdömen

30 st (Positiva omdömen)
31 st (Negativa omdömen)

Klicka på tumme upp eller ner för att ge ditt personliga omdöme om veterinärskliniken

Recensioner av Veterinär'n på Röbäck

Aldrig igen

2019-08-30 12:11 Skrivet av: Johanna

Ställde helt fel diagnos på katten, hade vi inte åkt till en annan veterinär så hade katten avlivats på plats. Varning!

Bemötande

2019-08-01 11:43 Skrivet av: Katarina Engdahl

Kanonbra bemötande av vetrinär Inger Johanne,svarar alltid på frågor och är vänlig, tillmötesgående ,intresserad ,vill alltid höra hur det gick sedan när vi kommer tillbaka
kataeng

Åk någon annanstans!!!

2017-06-16 10:54 Skrivet av: Beata

Åk någon annanstans!!! Kommer att ha traumatiska minnen för resten av livet från det här stället. Jag är inte ensam med negativa upplevelser från det här ställe

Inger Johanne med medarbetare har alltid funnits för våra hundar,dygnet runt.Familjen Asplund.

2016-11-09 01:00 Skrivet av: Marie-Louise Asplund

Har till 100 % fått professionell hjälp hos Veterinären på Röbäck.Dygnet runt, helg som vardag. Detta gäller både akuta situationer,valpning och rutinkontroller, vaccinationer etc. Inger Johanne är supersuperduktig som djurkirurg.
Inger Johanne med medarbetare är guld värda!!

Obehaglig veterinär

2016-10-11 05:31 Skrivet av: Lotten

Först och främst ett väldigt nonchalant och otrevligt beteende, min hund är livrädd för veterinären.

Sen har jag inga problem med att kommunicera på engelska, men det blir problematiskt när veterinären säger "it's not an infection, it's just pus" och jag vet att pus betyder var. Ingen infektion, bara varigt?! Blev ju obegripligt. Vetrinären kunna de specifika vetrinäryrkesorden på engelska så att jag i alla fall kan slå upp vad han menade.

Tandproblem

2016-08-22 08:20 Skrivet av: Jan Ålevik

Marlja, tack för din fina behandling av Maja/
Distriktsveterinärerna i Vännäs gav inte Maja Metacam när dom drog en inflammerad tand, vilket innebar ett stort lidande och 5 reser dit och tillbaka.

Ormbett!!!!!!

2016-05-31 08:21 Skrivet av: Cecilia Grahn

Vår hund blev ormbiten under jourhelg. Enligt Röbäcksveterinären var det bara att avvakta om eventuell svullnad skulle uppstå ,,,,!!!!!. Vi ringde Vännäs och de sa åt oss att åka in direkt. Där fick hunden dropp och observerades under några timmar. Hon fick också smärtstillande vilket var välbehövligt. Bemötandet från Röbäcksveterinären kändes nonchalant och rent oprofessionellt.Åk någonannanstans!
Cecilia Grahn

Toppen

2012-09-18 07:59 Skrivet av: Monica

Åker gärna från Köpmanholmen (söder om Ö-vik) till Röbäck. Toppenpersonal och kunniga.
Lätt att nå via telefon också :o)
Rekomenderar Veterinär´n på Röbäck

Varning

2012-06-19 08:54 Skrivet av: Bedrövad

Åk någon annanstans, kommer aldrig mer att åka hit. Vill jag plåga mina djur och riskera livet själv så finns det nog bättre sätt att göra det på. Kommer att ha traumatiska minnen för resten av livet från det här stället. Jag är inte ensam med negativa upplevelser från det här stället. Fin fasad men skit inuti!!!

Dyrt...

2012-06-08 11:00 Skrivet av: Elisabeth

Gick dit för jag ville ha utrett en misstanke om urinsten hos en hund. De tog över 1000 kr för att palpera (klämma på) hunden på samma vis som jag klarar av själv hemma, en del utbildning på djursjukvård har jag nämligen, och doppa en urinsticka i det urinprov jag själv ordnat, för att slutligen konstatera vad jag redan visste: misstänkt urinsten. Så började snacket om en rad ännu dyrare undersökningar...

Då tackade jag för mig och åkte den långa resan till min ordinarie veterinär. En veterinär som hör om prisläget på Röbäck och får sig ett gott skratt.

Jag går inte dit igen.

Däremot ska de ha plus i kanten för att de svarar bra i telefon; det var det ingen annan veterinär i Umeå som lyckades göra mitt på dagen, dvs utanför telefontiderna på morgonen.

Bästa tänkbara djursjukvård!

2012-04-15 02:07 Skrivet av: Familjen Forsberg

Våra djur har alltid fått suveränt bra hjälp vid trafikolyckor, valpningar o alla tänkbara vanliga besök såsom vaccinationer, hälsokontroller o annat. Som djurägare uppskattar vi de mycket goda kontaktmöjligheter som kliniken ger via telefon, sms m.m. Att ha en veterinär som är lätt att nå i stort sett dygnet runt årets alla dagar är guld värt.Skriv en recension
Positiv
Negativ
CAPTCHA
Skriv tecknen som finns på bilden ovan

Lista efter län »
Lista efter kommun »
Om Sidan »