Län

Du måste välja ett län
Kommun (valfritt)
Fritextsök (valfritt)

Täby Kyrkby Veterinärklinik

Telefon 08 - 514 000 50
Adress Midgårdsv. 4
187 74 TÄBY

Omdömen

105 st (Positiva omdömen)
25 st (Negativa omdömen)

Klicka på tumme upp eller ner för att ge ditt personliga omdöme om veterinärskliniken

Recensioner av Täby Kyrkby Veterinärklinik

Omöjligt att komma i kontakt med

2019-08-07 10:12 Skrivet av: Anna

Veterinär Bo är bra, men det är hopplöst att komma fram på telefon och nästan hopplöst att få en tid. Får man en tid hamnar man ofta hos en kvinnlig veterinär som kanske är bra men verkar rätt osäker av sig. Öppettiderna minskar o minskar o stämmer inte heller mot vad som står på hemsidan ibland som hålls dåligt uppdaterad. Tyvärr så var denna klinik bättre förr.

Wizas operation av Livmoder

2019-06-14 08:26 Skrivet av: Christer Gustafsson

Täby kyrkby Vetrinär är en total katastrof!
Orena instrument eller Wiza inte tvättad kring operationsområdet gjorde att
Hon injecerades med en stelkrampbakterie och DOG
efter 10 dagar 10 Jan-21 Jan! De hörde aldrig av sig utan sprang o gömde sig
Jag betraktar Mordet på Wiza som fruktansvärt oansvarigt! Åtgärder kommer att
Göras så fort Jag kommer i balans!

trist

2016-10-13 09:43 Skrivet av: Sara

Jag har all respekt i världen för personalen på Täby Kyrkby veterinärklinik och deras kunnande MEN var tyvärr där idag efter att ha hämtat en dödssjuk katt på Albano.
Mitt val var att hämta hem katten och försöka få en andra åsikt av en annan fristående veterinär.
Jag hade då ringt en gång på klinikens telefon och lämnat ett meddelande samt mejlat på den mejladress som hör till kliniken.
Eftersom de hade öppnat när jag hämtade katten valde jag att åka direkt till Täby Kyrkby veterinärklinik. Väntrummet var tomt och medan jag står vid disken och väntar så hör jag plötsligt mitt namn nämnas. Bland annat fick jag höra att jag var "hysterisk" att "jag skickat sms" och att jag "aldrig har pengar". Personalen som diskuterade detta var helt omedvetna om min närvaro likväl tycker jag att det är FRUKTANSVÄRT oprofessionellt att stå och diskutera kunder så vem som helst kan höra. Platsen är mer eller mindre helt öppen. Jag kommer aldrig NÅGONSIN sätta min fot där igen.

Fantastiskt bra klinik

2016-06-01 03:33 Skrivet av: Isabella

Varit hos flera veterinärer för samma problem. Äntligen fått hjälp hos underbar personal!!

Was totally stuck un

2016-05-18 09:04 Skrivet av: Keys

Was totally stuck until I read this, now back up and runinng.

X

2012-12-01 11:49 Skrivet av: N

X

Besviken

2012-10-02 12:08 Skrivet av: Jeanette

Var med min hund hösten 2010 och frågade ortoped Ernborg på Täby kyrkby Vet.klinik om hon hade artros eller om något annat var fel på hennes ben, för hon gick så dåligt. Han böjde, klämde och kände på benen, sedan fick hon provgå för honom utomhus. Svaret blev att att inte hade artros. Han röntgade inte. Hösten 2011 var jag tillbaka med samma fråga, samma sak upprepades, han böjde och drog och sa att hon inte hade artros. Men han röntgade inte heller denna gång. Åkte då till Strömsholm och fick då veta att min hund har mycket artros och att man måste röntga för att ställa den diagnosen. Tycker det är anmärkningsvärt att en ortoped inte vet att han måste röntga för att diagnisticera artros. Är väldigt ledsen på hans felbehandlig då det gjorde att jag krävde mer av min hund än hon egentligen klarade. Kommer aldrig gå tillbaka till Täby Kyrkby Vet.klinik.

Epilepsi

2011-11-24 03:57 Skrivet av: Anna

Jag fick konstiga råd angående epilepsianfall på min hund, vad gällde hur länge jag skulle vänta innan jag satte in stesolid. Jag är i efterhand mycket besviken på de råden, eftersom hunden enligt flera andra veterinärer riskerade få syrebrist med bestående hjärnskador ifall jag hade följt rådet.

Jag frågade verkligen noggrant innan jag beställde tid, ifall de hade erfarenhet och kompetens att hjälpa mig med att sätta igång ep-behandling. Om de var minsta osäkra skulle jag gå till något annat ställe, men jag blev lovad att de hade lång erfarenhet av detta.

På plats hade jag förstås många frågor men upplevde att jag hela tiden blev pratad i mun på och mina funderingar och förslag viftades bort (ep är ju ett symptom fullt av frågetecken och alltför få utropstecken). Jag skrev noga upp anvisningarna jag fick, så det är inte jag som missförstått.

Alla andra besök under flera år hos Täby-Kyrkby med både katt och hund är jag mycket nöjd med!

Tyvärr satte detta med ep-behandlingen så djupa spår hos mig att jag inte gått dit igen.

Bästa veterinären!

2010-09-23 12:22 Skrivet av: Johanna Taylor

Jag går till Bo Ernborg på Täby kyrkby veterinärklinik med alla mina hundar. Han är duktig, tar inga överpriser och framför allt så är han ingen lurifax som gör en massa dyra behandlingar i onödan. Rekommenderas till alal smådjursägare!Skriv en recension
Positiv
Negativ
CAPTCHA
Skriv tecknen som finns på bilden ovan

Lista efter län »
Lista efter kommun »
Om Sidan »