Län

Du måste välja ett län
Kommun (valfritt)
Fritextsök (valfritt)

Regiondjursjukhuset Strömsholm

Telefon 0220 - 458 00
Adress Djursjukhusv. 11
734 94 STRÖMSHOLM

Omdömen

21 st (Positiva omdömen)
33 st (Negativa omdömen)

Klicka på tumme upp eller ner för att ge ditt personliga omdöme om veterinärskliniken

Recensioner av Regiondjursjukhuset Strömsholm

Personal Strömsholm

2019-07-11 01:57 Skrivet av: Ingela

Så mycket sjuka djur och personal som gör ALLT de förmår att hinna och ändå SÅ duktiga och trevliga! När man har ett sjukt djur så då blir man jätteglad när man träffar personal som på Strömsholm.Gör allt för att hjälpa min älskling Mimmi,är förtvivlad härhemma men t.o.m med så fint telesamtal fr Vet Nathalie där som nogrannt berättade allt de gjort för Mimmi,var så lugn efter pratat med henne,Tack! Alla annan personal där var SUPER när man är SÅ ledsen,jag är supernöjd med allt jag såg hur de var mot oss och alla andra i denna stress,har själv jobbat inom vården så man ser ju vad de sliter.Visst alla blir inte nöjda av olika anledningar och då ännu viktigare att prata och ge personal chans att förklara,så jobbigt när våra djur blir sjuka.Tack för ni finns!

Sjuk katt.

2019-03-31 02:31 Skrivet av: Magnus pellmark

Sedan djursjukhuset blev uppköpta av ett riskkapitalbolag så har de blivit mycket sämre.. Personalen är det inge fel på, tvärt om, de är underbemanade jäktar stressar och hinner inte ta hand å vårda djuren som kommer in.. Katastrof. Strömsholms vet att återbesök genererar pengar.. Helst akuta fall. Min katt blev utskriven trots att hon va sjuk, åt nästan ingenting å drack för lite vatten. Åkte till ett riktigt djursjukhus där de konstaterade direkt att hon hade salmonella och behövde mediciner och skötselråd. Smittspridning.aldrig mera strömsholms, för fem år sedan var de jättebra. Nu under all kritik.

Försäkringsbolagen säger upp sammarbetet med Strömsholms djursjukhus?

2017-04-06 04:02 Skrivet av: Raimond Rossi

Har hört att försäkringsbolagen överväger att säga upp sammarbetet med Evidensia som äger Strömsholms djursjukhus, är det bara ett ryckte eller....

mörkrädd

2017-02-01 03:09 Skrivet av: Johnny

jag har varit i kontakt med strömsholms djursjukhus flera gånger och jag blir lika mörkrädd varje gång. uselt bemötande och usel vård för djuren. känns som det bara jobbar praktikanter där.

Mina 2 kattsyskon 8 år gamla.

2016-10-27 09:20 Skrivet av: Ann-Kristin Stoltz

Sot och Isa har fått mycket god vård på Strömsholm, då var och en vårdats inneliggande vid olika tillfällen.
Först Sot som röntgades för ryggproblem och början till diskbråck upptäcktes. Efter ett år fick han början på magsår, slutade äta och höll på att dö. De fick igång honom och han fick bra mat- och medicinråd. Han mår nu så bra som aldrig förr.
Lillasyster Isa slutade också äta för ett år sen, då man upptäckte en bakterieinfektion i magen, och fick igång henne. Hon mår också mycket bra idag.

Dåligt bemötande

2016-10-10 02:18 Skrivet av: Susanne

Jag åkte in akut i går kväll då min ena hund under dagen fick en kraftig allergisk reaktion. Var i kontakt med veterinärerna både på fm och em för att fråga hur mycket kortison jag kunde ge, hade det hemma till en annan hund. Dessa bemötanden var bra men de kunde inte ge mig något råd om att öka kortison dosen mer än de två Prednisolon jag redan gett utan vi kom överens om att jag skulle åka ner. Hunden var kraftigt påverkad, röd på hela huden, full i knölar och svullna tassar, ansikte läppar och hals var också svullna och röda. Under väntetiden så visade han tydligt att han hade ont och jag frågade hur lång tid det skulle ta innan han fick sin kortison spruta. Veterinären som sedan gav sprutan var mycket nedlåtande och uttryckte att hade det varit hennes hund skulle hon inte åkt in utan gett en större dos kortisontabletter och sedan avvaktat. Till saken hör att jag inte är veterinär, har aldrig sett en så kraftig allergisk reaktion på hund och kan inte känna till att det nästan aldrig händer att en hunds luftvägar sväller igen. Som orolig djurägare ska man inte behöva bemötas på det sättet oavsett hur stressigt de ev har på natten. Jag hade dessutom på tel frågat hur hög dos kortison jag kunde ge hemma.

Tre hemska upplevelser..,

2016-08-29 11:03 Skrivet av: Mia jonsson

Finner inga ord. Så fruktansvärda människor jag stött på där. Antisociala pengahungriga kyliga. Verkar som man har noll rättigheter om sitt djurs vård där de gör vad de vill och som kostar mest.

Telefonsamtal

2012-07-20 10:19 Skrivet av: Dessan

Var med min hund på djursjukhuset Strömsholm. veterinären ringer mig på fredag. låvar ringa måndag efter helgen. Väntar hela måndag utan kontakt. Vid 17 hade hon ringt på min hemtelefon fast jag uppgett att jag ej skulle vara hemma.ringer hela tisdag och onsdag då jag är orolig för hunden. Ingen vet något eller vill säga nått. bara hänvisar till veterinären och säger att jag stör när jag ringer.Känns inte bra.

Inte bra

2011-09-02 09:41 Skrivet av: Elin

Lång väntetid på akutmottagningen och inte heller alltid säkert att vet kan ställa diagnos. Kommer i framtiden att välja ett annat djursjukhus.

Dåliga erfarenheter..

2011-06-27 07:05 Skrivet av: anders

Dålig information från vet, känner inte att de gör allt som står i deras makt för att rädda det sjuka djuret. Mycket tycks handla om pengar för dem.
Ett bra exempel på deras inkompetens är berättelsen om hästen zvensson. se länk nedan.

http://www.hagetorp.se/h%E4stsidor/zvenssons%F6de.htm

Har en liknande erfarenhet. Ryktet om att de är bäst, knappast längre.. Kanske stora för de tar hutlöst mkt betalt av husse/mattes ägare och drar därför in mkt pengar till sin verksamhet... Vilket tyvärr inte bidragit till en kvalitetshöjning.Skriv en recension
Positiv
Negativ
CAPTCHA
Skriv tecknen som finns på bilden ovan

Lista efter län »
Lista efter kommun »
Om Sidan »