Län

Du måste välja ett län
Kommun (valfritt)
Fritextsök (valfritt)

Morgongåva Veterinärklinik

Telefon 0224 - 641 41
Adress Nya Uppsalav. 5
744 51 MORGONGÅVA
Hemsida http://www.morgongavaveterinarklinik.se

Omdömen

19 st (Positiva omdömen)
8 st (Negativa omdömen)

Klicka på tumme upp eller ner för att ge ditt personliga omdöme om veterinärskliniken

Recensioner av Morgongåva Veterinärklinik

Kattägare

2019-06-20 06:52 Skrivet av: Alexis

Jag har gått till denna veterinärklinik i 1,5 år endast för att den ligger så nära och jag inte har bil. Men aldrig mer.
Har aldrig lämnat veterinären med en bra känsla. Recept som glömts bort att skrivas ut så man fått vänta hela helgen. Missförstånd vid förnyelse av recept som ledd till att man fått betala full pris för kontroll som inte utförts.
Fått tid för kontroll där ingen kontroll gjorts utan det man fick var rekommendation att byta foder och söka sig till firstvet appen.
Sökte sedan annan veterinär som tog blodprov och lyssnade på mig med respekt. Redan efter 1 dag fick vi diagnos och behandling. 1 dag för en kompetent veterinär. Det de på morgongåva veterinär inte lyckades på 1,5 år.
Förutom okunnig har jag blivit bemött av otrevlig personal var enda gång jag varit där.
Kan inte rekommendera till någon som älskar sitt husdjur.

Djurrättsaktivister

2019-06-17 06:26 Skrivet av: Marika Strandberg

De negativa kommentarer vi fått kommer från djurrättsaktivister, som ogillar att jag är positiv och gillar jakt! Har blivit så hotad av dem att jag fick polisbeskydd! Jag älskar och tar hand om djur på bästa sätt! När ni kommer till oss på kliniken så tar vi hand om era älsklingar som om de vore våra egna! Mvh Marika, klinikchef och ägare av kliniken!

Chefen saknar all respekt!

2018-02-21 05:25 Skrivet av: Hanos

En veterinärklinik vars chef, Marika Strandberg Furu, har uttalat att hon jobbar för att utrota vargen, och är helt respektlös mot människor som försvarar djur, kommer aldrig att få behandla mina djur. För klinikens skull får man hoppas att hon snart blir av med sitt jobb och att en ansvarsfull person tar över, som vill rädda djurliv i stället för att ta liv.

Aldrig någonsin!

2018-02-09 08:16 Skrivet av: Emma


Efter att Marika Strandberg Furu uttryckt sig att hon vill utrota vilda djurarter i sin naturliga biotop och dessutom har mage nog att påstå att en vuxen man(specifik individ)utnyttjar ”småflickor” för analsex vill jag absolut aldrig låta mitt djur vara i deras händer.
Bortsett från det nedvärderar hon folk som är arbetslösa och väljer själv att vara den som först skriver till folk och trakasserar dem med påhopp, hot och falska påståenden.

Människor som dödar djur för egen vinning och nöje hör inte hemma på en veterinärklinik. Om en dessutom gör sig löjlig över att folk bli upprörda och känslomässiga över att en dödar friska djur så har en ännu tydligare visat hur fel i yrket en är.

Oavsett om saker skrivs på Facebook eller sägs ansikte mot ansikte så får en ta konsekvenser för sitt agerande.

Innan Marika avgått eller gjort en offentlig ursäkt säger jag absolut nej till denna klinik. Tråkigt att en person ska dra ned så många andra.Skriv en recension
Positiv
Negativ
CAPTCHA
Skriv tecknen som finns på bilden ovan

Lista efter län »
Lista efter kommun »
Om Sidan »