Län

Du måste välja ett län
Kommun (valfritt)
Fritextsök (valfritt)

Kattkliniken Johan Glimåker

Telefon 031 - 13 16 10
Adress Vasaplatsen 4
411 34 GÖTEBORG
Hemsida http://www.kattkliniken.se

Omdömen

35 st (Positiva omdömen)
12 st (Negativa omdömen)

Klicka på tumme upp eller ner för att ge ditt personliga omdöme om veterinärskliniken

Recensioner av Kattkliniken Johan Glimåker

Usel information

2018-06-23 04:16 Skrivet av: Louise Hemming

När jag kommer med mina katter och dom är sjuka, förutsätter jag att en veterinär är tydlig, saklig och inte uppträder hysteriskt - vilket du Johan gjorde.
Min katt hade cancer i munnen och du ditt brygghus sa inte det - du sa och skrev "utväxt, tungrot, nybildning" - inget annat - hur ska jag som INTE är veterinär veta vad detta innebär för min katt.
När jag konfronterade dig, så påstod du att jag - inte fixade att få ett dåligt besked - på grund av dig ditt xxxx så led min katt i onödan. JAG fixar alltid ett rakt och ärligt svar på vad mina katter lider av. Alltid.
Jag fick självklart uppsöka en seriös, ärligt och kunnig veterinär - som var uppriktig och sa vad det var - cancer.
Jag förlåter dig aldrig - jag har rekommenderat dig till många av mina vänner - aldrig mer. Tvärtom ska jag varna varenda vän och andra, för dig och ditt fega sätt att bemöta oss djurägare. Du säger du är kattvän - men kunde inte säga att min katt hade cancer. Jag har anmält dig dessutom.

Jättebra veterinär

2018-05-14 06:12 Skrivet av: Anna daSilva

Alltid raka och vettiga svar när det gäller våra katter. Enda minus är att det saknas röntgen,då har vi fått besöka djursjukhuset.Johan är bäst när han får följa katterna några år,akutbesök lägger vi som sagt hos djursjukhuset.

tumor och sar pa tungan

2018-03-05 01:32 Skrivet av: H. Axbom

Var den 15-e februari 2018 var jag pa kattkliniken hos Johan Glimaker for att min katt hade slutat äta i minst 2 veckor. J.G. tittade i kattans gap och sa att det sag bra ut, fint. 2 veckor och 2 dagar senare akte jag akut (lordag) till en annan veterinär for att avliva kattan for da hade hon inte atit pa drygt 4 veckor, slutat tvätta sig, dreglade och det luktade illa fran hennes mun och var allmänt nergången och mager. Det visade sig att kattens tunga hade vuxit fast i nedre delen av munhålan pa grund av att det var en tumor dar. Pa den mycket korta, rörliga delen av tungan var det ett rott, runt sar Ca 7 mm i diameter...Jag berattade for den nya veterinären att for drygt 2 veckr tidigare var jag hos J.G. och att han tyckte att allt var OK med kattans munhåla. Det ar omöjligt att han inte hade sett något fel dar i munhålan , sa den nye veterinären...

Jag tycker sa jätte mycket synd om KATTAN for att hon TVINGADES LIDA 2 veckor och 2 dagar for mycket. Hon kunde ha avlivats redan den 15-e februari och inte 3-e mars. Varje minut maste ha varit ett HELVETE for henne... OM INTE...

Med katten i fokus

2018-01-22 08:14 Skrivet av: Nins

År efter år är det alltid Johan vi vänder oss till med råd och hjälp
med våra katter. Johan kan verka stressad och rak ppi bland.
Men hans fokus är alltid katten så i bland kommer vi människor liten andra hand. Men kanske är det just det som gör honom så bra. Katten först! Och om jag får välja tycker jag att det är detbösta valet, mina katter i första rum

Världens bästa veterinär

2016-11-15 08:13 Skrivet av: Vera Valdimarsson

Äntligen en veterinär som vet precis hur han handskas med katter. Väldigt duktig och raka besked få man. Han är definitivt en veterinär som har kattens bästa i tankarna. En som verkligen bryr sig. Vi uppskatta hans ärlighet och är tacksam att vi har nu hittat en veterinär som vi trivs med.

Bäst!

2016-09-10 10:18 Skrivet av: Sessan

Tack för att det finns en veterinär som verkligen bryr sig.Skriv en recension
Positiv
Negativ
CAPTCHA
Skriv tecknen som finns på bilden ovan

Lista efter län »
Lista efter kommun »
Om Sidan »