Län

Du måste välja ett län
Kommun (valfritt)
Fritextsök (valfritt)

Karaby Hundrehab & Smådjursmottagning

Telefon 046 - 77 11 41
Adress Lyckans v. 15
244 95 DÖSJEBRO
Hemsida http://www.herdsmaids.com

Omdömen

11 st (Positiva omdömen)
103 st (Negativa omdömen)

Klicka på tumme upp eller ner för att ge ditt personliga omdöme om veterinärskliniken

Recensioner av Karaby Hundrehab & Smådjursmottagning

Otäcka människa

2021-01-20 05:12 Skrivet av: Maria S

Kerstin Sjöstedt,
oförskämd, snutig och framfusig.
Ska definitiv inte hantera djur.

VARNING OSERIÖS KATTUPPFÖDARE

2019-11-25 10:09 Skrivet av: Marie

Kerstin sålde 2 stycken Burmakattungar till mig. Var den ena beter sig som en vildkatt.
Är så jäkla besviken då Burma skall vara en pigg och framåt katt.
katterna har bott hos mig i 7 veckor nu.

VARNING

2018-07-12 10:42 Skrivet av: Djurvän

Har tydligen inte ens svensk licens, fruktansvärt att dessa människor får fortsätta hantera djur. Varning också för uppfödare Rose-Marie och Tobias Bjäreklint som har kennel "blueberryspringers" som är en oseriös uppfödning med massa fiffel, de verkar göra allt tillsammans med Kerstin Sjöstedt som är den som ger familjen alla så kallade veterinärintyg. Ren bluff är vad det är och jag hoppas hela familjen blir förlagd med djurförbud när detta uppdagas. Gode tid vilka psykopater...

Besviken kattköpare

2017-03-28 10:57 Skrivet av: Maud

Jag köpte en brittisk korthår av Rose-Marie och Tobias Bjäreklint, vilken såldes från deras katteri Lyckansbritter via en länk från deras kennel Blueberryspringers, där lovade man dyrt och heligt att alla deras djur var veterinärbesiktigade enligt konstens alla regler. Visst var den veterinärbesiktigad och "godkänd" av legitimerad veterinär Kerstin Sjöstedt, det visade sig vid närmare granskning att hon skrivit intyg för alla katter och hundar som dom sålt under åren. När katten sedan efter flertalet åkommor fick uppsöka en "riktig" veterinär kunde man konstatera att katten haft defekter redan från födseln, vilket också skulle upptäckts vid den första kontrollen.
Vad ser jag sen, jo Kerstin står på den internationella hundutställningen i Malmö 19 mars i år och kontrollerar hundarna som ska in på utställningen vilken bluff! hon ser väl knappast skillnad på en ko eller häst. Även Rose-Marie syns till på utställningen, vilket sammanträffande!
VARNING! till alla djurägare, befinner ni er i Skåne, håll er borta från dessa bluffmakare!!

Brutalare veterinär får man leta efter

2012-11-28 11:04 Skrivet av: Monika

Jag och min man gick för första och sista gång till Kerstin, då vår katt börjat rinna från ögonen. Veterinären var ganska trevlig till början, men hon tog i katten så vi trodde den skulle gå i bitar och hon började känna och krama på den som man gör när man krammar vatten ur en tvättsvamp, något riktigt bra besked fick vi inte utan fick ett recept på Pennicilin som vi ska prova och hjälper det inte för vi återkomma (men inte till henne). Kliniken ser inte allt för bra ut, och det luktar "lik i garderoben" där inne, men hon verkar jäätebra på att "förklara".
Jätte dåligt betyg!

Inget att rekommendera

2012-09-03 04:28 Skrivet av: Victor

Sämre veterinär har vi aldrig varit med om, går ej att beskriva med ord. Stället håller på att förfalla.

Oerfaren

2012-06-20 03:10 Skrivet av: Niclas

Vi var hos denna "veterinär" med våran hund för en diagnos. "Veterinären" verkade ha glömt en hel del, då hon hela tiden läste ur någon form av instruktionsbok. Hygienen verkade inte den bästa, det luktade "skunk" i hela lokalen, och utvändigt såg det ut som om ingen bodde där.
Detta ställe är nog inget som man går till mer än en gång.Skriv en recension
Positiv
Negativ
CAPTCHA
Skriv tecknen som finns på bilden ovan

Lista efter län »
Lista efter kommun »
Om Sidan »