Län

Du måste välja ett län
Kommun (valfritt)
Fritextsök (valfritt)

Haga Veterinär AB

Telefon 040 - 46 95 05
Adress Krombyv. 210
238 41 OXIE
Hemsida http://www.hagaveterinar.com

Omdömen

57 st (Positiva omdömen)
25 st (Negativa omdömen)

Klicka på tumme upp eller ner för att ge ditt personliga omdöme om veterinärskliniken

Recensioner av Haga Veterinär AB

Bästa kliniken

2020-02-12 08:17 Skrivet av: Monika Malling

En bra klinik, har utvecklats mycket och där är två underbara veterinärer, jag tvivlar aldrig på deras beslut och kunskap.

Fel bedömt, fel diagnos och okompetent veterinär!!!!!!

2019-07-01 08:56 Skrivet av: En ledsen dobermann

Tar dit våran hund för att sedan få diagnosen cancer. Baserat på låga blodvärden. Andra besöket görs ultraljud och då hittar man en ”mörk rund boll” i magen och vi får diagnosen om att hon har en tumör i magen. Blir erbjuden om jag vill välja operation eller få utskrivet medecin. Får utskrivet kortison, som skall tas och sedan skall vi komma tillbaka efter 2 dagar för blodprov. När vi väl är tillbaka 2 dagar senare är blodvärdena lite bättre, konstaterar man att det kanske inte är en tumör (när hon var väldigt säker på detta tidigare och erbjöd oss att överväga operation), enligt vet: ”det kan vara skuggan av hennes njure”. Helt plötsligt är man inte säker på vad det är när vet frågar i tidigare besök om vi vill göra en operation för att se vad det är. Hon nämner även att hjärtat låter ”helt ok”, slår lite sakta men är ok för äldre hund. (7år?) Vi går till en annan vet på annan klinik där vi blir garanterade att hon inte har en tumör i magen men låga blodvärden som måste behandlas, erbjudna att gå till specialist vilket vi nu ska. Denna nya vetrinär lyssnar på hennes hjärta och säger att det låter utmärkt och mycket fint. Till skillnad från den andra veterinärens ord…

Kan även tillägga att kortisonet som skrevs ut var inte utskrivet på ”veterinärens” egna namn utan på en annan veterinärs namn på kliniken. Är denna vetrinär ens legitimerad??

GÅ INTE TILL DESSA VETRINÄRER, OTROLIGT OPROFFESSIONELLT.

Är du rädd om ditt djur så går du INTE dit!

2019-06-04 10:04 Skrivet av: Ängelns familj

Skrev ut medicin utan provtagning. Vår älskling blev mördad av denna inkompetenta sk veterinär!

Bästa Vetrinär inkl personal

2019-03-17 12:58 Skrivet av: Kerstin Lundgren8

Har besökt många klinker kring näset men Haga vetrinären klart bäst i alla avseende .

Stor kompetens, vänliga och positiva.
Extremt kunnig, mycket proffsig och duktig veterinär!

2019-02-05 10:13 Skrivet av: Teresa

Alla mina hundar har fått bra behandling och operationer. Kan rekommendera kliniken med varmt hjärta.

Extremt missnöjd!!!

2018-04-21 02:07 Skrivet av: AM

Fått både katt och hund felbehandlade och övermedicinerade. Personalen har inget trevligt bemötande och verkar stressade och ointresserade. Veterinären är arrogant och verkar trött på sitt yrke! Veterinären vill inte och har inte tid att svara på frågor och är otrevlig, känns som de bara vill bli av med en. Behandlingarna som ges är gissningar och inte baserade på en diagnos och kunskap. De är även mycket slarviga, har både slarvat med att skriva ut fel recept till att glömma skicka recept till apoteket. Har två djur som har dött på kliniken och är ytterst tveksam till behandlingen som givits då andra veterinärer jag prata med efteråt har sagt att det var helt tokigt! De ger jätte mycket mediciner och hoppas på att det funkar när de i själva verket skadar ett redan svagt djur.
Håll era djur borta härifrån!!!

Nöjd hundägare

2018-01-22 08:27 Skrivet av: Rickard von Geuken

Mycket bra service o kunskap har gjort stort operations ingrep på våran hund och reddade livet på våran Tax stora rekomendationer

Slarviga stygn = akuttid till annan vet

2017-11-10 06:24 Skrivet av: Sandra

Var där och kastrerade min tik. Valde stället för att jag fått det rekommenderat av bekanta. Hämtar en deppig och rädd hund som under kvällen och natten blödde igenom förband efter förband. Ringde jouren under natten och veterinären var väldigt nonchalant och ointresserad av vad som hänt.
Fick åka akut till annan veterinär direkt på morgonen och de tyckte såret såg väldigt illa ut. Det glipade till och med på mitten!

Nä, usch! Om ni bryr er om era djur så välj en veterinär som vet vad de gör! Åk INTE hit.

Bra klinik

2016-10-27 08:05 Skrivet av: Louise

Lämnade hund med massor av tandsten. Hämtade hund utan tandsten, polerade tänder och klippta klor utan att ha bett om det. Gott vänligt bemötande, god service och bra info till mig som ägare. Rekommenderas verkligen!

Extremt bra veterinär

2016-09-24 10:26 Skrivet av: Karina

Kastrerade min tik här. Väl omhändertagande av både hund och ägare.
Ärren syntes knappt efter 6 dagar redan. Trevligt bemötande.
Familjen har även haft tre stycken mycket sjuka kattungar här akut och det innebar både operationer och lång eftervård. Rekommenderas varmt. Finns närmare veterinärer för mig men jag kör gärna de
16 milen för att komma hit.

Räddade livet på vår älskade tik.

2016-07-11 09:45 Skrivet av: Agnetha Elgehag

Kan varmt rekommendera denna klinik då de just idag räddat vår schäfer tik. Har även bara positiva erfarenheter av all personal här med vår andra tik. Tusen tack!!!

Är du rädd om ditt djur så väljer du en kompetent veterinär, vilket denna inte är!

2016-06-27 01:17 Skrivet av: Arne/Gun/Evald/

Skickar hem djur utan att undersöka varför ** inte äter. Medicinerar vad man tror utan att ta prover! Skandal. Sjukt att man ens får lov att fortsätta! Anmäl, anmäl, anmäl!

mycket skit

2012-09-16 10:22 Skrivet av: Katarina

Sämsta kliniken jag varit på med min katt. katten behandlades som skräp.De ja inte gillar är deras etik som de verkar ha avsaknad av. Dem är oproffsiga. När jag satt och väntade s hörde jag hur de bråkade , mannen skrek idiot till henne , fick veta av den manliga veterinären sen att de var cheferna o de var gifta. Så inte ok. Etiken brister i deras hantering. Inte vill man lämna in sitt djur för vård och ha den granne med ett djur de nyligen avlivat.

Nä dags att Byta , synd jag har gått där stadigt i flera år, en aldrig mer

Bästa veterinären

2012-02-22 09:54 Skrivet av: Susanna

En stor kompetens och vilja att lösa alla problem! Dom har ställt upp och hjälpt till när det har varit akut och tack vare dom ärnu min Baby frisk igen! Kommer rekomendera dom till alla jag känner.

Mycket nöjd!

2011-07-20 03:34 Skrivet av: Anne

Jag kan varmt rekommendera Hagaveterinären.Stor kompetens och omtanke. Därtill humana priser.Inte konstigt att alltfler vänder sig dit.

Omtanke

2011-06-29 01:42 Skrivet av: A.L

Bästa veterinären i Malmö. Haga Veterinär kan verkligen rekommenderas. Kunniga och hjälpte till fast jag inte hade bokat tid. Kan verkligen rekommenderas. Att dom är billigast Malmö är ju ytterligare ett plus.

Mycket missnöjd!

2011-05-25 01:12 Skrivet av: Sandra

Efter att ha insett att min katt hade blivit felbehandlad bestämde jag mig för att aldrig mer åka hit. Jag hade under en längre tid upplevt att personalen var okunnig och bara pratar en massa strunt när man ställde frågor.Jag rekommenderar ingen att gå hit då jag tvivlar skarpt på deras kompetens. Är veterinärerna ens veterinärer? Eller är de Veterinärer som har tröttnat på sitt yrke och bara skriver ut antibiotika högt och lågt till alla möjliga sjukdomar.Skriv en recension
Positiv
Negativ
CAPTCHA
Skriv tecknen som finns på bilden ovan

Lista efter län »
Lista efter kommun »
Om Sidan »