Län

Du måste välja ett län
Kommun (valfritt)
Fritextsök (valfritt)

Bagarmossen Regiondjursjukhus

Telefon 08 - 525 044 07
Adress Ljusnev. 17
128 48 BAGARMOSSEN
Hemsida http://www.djursjukhusen.se

Omdömen

15 st (Positiva omdömen)
28 st (Negativa omdömen)

Klicka på tumme upp eller ner för att ge ditt personliga omdöme om veterinärskliniken

Recensioner av Bagarmossen Regiondjursjukhus

katt med njursvikt

2018-06-14 01:46 Skrivet av: Eva

Min katt hade kissat blod och var väldigt dämpad så jag åkte in till Bagarmossen akut på en söndag. Efter ett par timmar tog en sköterska blodprov och sedan fick jag vänta med katten i 6 timmar innan veterinären hade tid att undersöka. Veterinären var stressad och sa de var underbemannade. När hon kollade upp resultatet av provtagningarna blev hon mycket förvånad över min katts dåliga njurvärde. Jag insåg då att hon inte hade kollat blodprovet tidigare trots att jag varit på kliniken ca 8 timmar! Hon började prata om dyr behandling med dålig prognos, sedan ändrade hon sig och ville avliva direkt. När jag inte gick med på det, jag blev ju chockad, så kallade hon in en annan veterinär som påstridigt pratade om avlivning direkt, hotade t.om. med att göra en djurskyddsanmälan till länsstyrelsen om jag inte gick med på det och sa jag måste tänka på att man inte ska använda för mycket antibiotika. Båda veterinärerna var väldigt angelägna om att jag skulle betala för behandling innan de gjorde något vilket jag förklarade att jag skulle göra. De framhärdade med avlivning. Min katt hade ont och var plågad men båda två försvann ändå ut från rummet i ca 2 timmar utan att ge min katt smärtstillande och sa jag skulle tänka på saken. Eftersom jag inte fick förtroende för dessa veterinärer som saknade känsla för en djurägare i chocktillstånd så insisterade jag på behandling för att ge katten en chans och blev utskickad till receptionen för att betala först, nästan 25 000 kronor. Katten togs in över natten för intensivvårdsbehandling men på morgonen ringde en annan veterinär och sa att behandlingen inte fungerade. Jag åkte då in för att ta farväl. Veterinären som då var i tjänst och avlivade var mycket empatisk till skillnad från de båda som hade tjänstgjort kvällen före. Det absolut värsta är de första veterinärernas bemötande, att de försummat kolla blodprovet direkt efter provtagning så min katt fick lida onödigt länge, och hela tiden tjat om pengar och att de inte gav smärtlindring när jag inte ville avliva. När jag frågade varför de inte hade gjort detta fick jag till svar att de "trodde jag skulle bestämma mig för att avliva mycket snabbare". Dessa båda veterinärer handlade djupt oetiskt och jag vill aldrig mer åka till Bagarmossens djursjukhus, det var hemskt!

VARNING VARNING VARNING VARNING!!!!!

2018-05-15 07:46 Skrivet av: Niklas

Åk ALDRIG till Bagarmossen med ditt sjuka djur.... Vi åkte in med vår sjuka hund som hade fruktansvärda smärtor i buken så han t.o.m hade slutat använda sina bakben, han skrek så fort vi tog i honom och avföringen rann ur honom.. dom tog emot vår hund och sa att han måste stanna kvar över natten. efter ett par timmar fick han äntligen smärtstillande och kunde slappna av lite. dom ringde upp oss dagen efter och berättade att han blivit lite bättre men bör stanna en natt till så dom ser att han piggnar på sig mer.. sagt och gjort, dom ringer oss dagen efter vid 11 tiden och säger att han är mycket bättre och vill komma hem nu.. 2 timmar senare är vi på plats och ska hämta honom, vi blir insläppta i ett litet rum med en sköterska och vår älskade hund men märker direkt att något är fel, hunden blir glad men inte så som han brukar och så tycker jag att han luktar konstigt...sköterskan berättar att han skuttar runt å leker och att avföringen är fast å fin. Vi är självklart glada att få honom tillbaka,vi får en massa råd om att ge honom losec, pepsid osv. ca 20,000:- fattigare och en återbesökstid för ultraljud 12dgr senare beger vi oss hemåt en restid på ca 30 min, vi hoppar ur bilen och ser då till vår stora förskräckelse att vår hund har fullt med avföring i pälsen vid rumpan, va i helvete!!! det är samma avföring som han hade när vi lämnade in honom 2,5 dgr tidigare?????? väl utanför bilen så ser vi att han är lite orolig å börjar söka runt på gräsmattan, aha dags å skita,, han sätter sig till rätta å då rinner det ur honom???? hur faan kan han ha fast avföring kl 10:30 å sen rinner det ur honom på 2,5 timmar.. detta är en söndag vi hämtar honom. efter att vi tar hem honom så blir inte bättre i magen utan snarare sämre... på Måndagen så ringer vi Södra Djursjukhuset och får komma in dit akut, 6 timmar senare så visar det sig att vår hund har tjocktarmsinflammation, rätt medicinering sätts in och han får stanna där i 2 nätter för att hans värden och mage ska stabilisera sig, vi hämtar honom på onsdagen och WOW det är ju vår hund som möter oss, överlycklig, pigg och glad och klart mycket bättre än när vi hämtade honom på bagarmossen..
Bagarmossen ville att vi skulle vänta i 12 dagar på ultraljud??? hade vi gjort det hade han vart död nu. Sätter ALDRIG min fot på Bagarmossen igen, sämsta djursjukhuset någonsin.

Dålig bemötande

2018-05-14 10:51 Skrivet av: Maria

Min katt har slutat äta då ringde jag Bagarmossen och ville boka tid hos min veterinör, Hon hadde inte tid förran om en månad.Hon som svarade sa att jag borde åka omgående till veterinör men inte till Bagarmossen för de hadde fullt.Hon sa det på så otrevligt sätt att jag börjar undra varför väljer man att åka ditt.De har så ojämt kvalitet på hur man ska bemöta djurägare. En del saknar socialkompetens. Synd....

sjuk katt

2018-03-04 09:00 Skrivet av: Lars Noren

Åkte till bagarmossen för vår katt hade inte kissat på ett
par dagar och var mera slö än vanligt, kom dit på en helg
och vi blev genast upplysta om att det kostar mera.
Men vi var oroliga och sa att det förstod vi.
Sedan med mötet med veterinären så klämde han lite och sa
att han inte kunde ge diagnos utan att ta röntgen och det
hade vi förståelse för, men vi frågade hur mycket det skulle
kosta för vi är inte gjorda av pengar och han sa att han skulle ta reda på det. Han återkom och sa att det skulle kosta ca 20 000:- och att det inte fanns några garantier för
att det inte skulle kosta mer, vi hade inte mer än 10 000:-
Så då rekommenderade han avlivning, vi sa att då tar vi hem
vår kisse istället men det fick vi inte så vi blev tvungna
att avliva där och då med totalkostnad på 3800:-
Att med icke ställd diagnos förorda avlivning är tydligen
praxis på bgsj. Jag kommer aldrig att besöka Bagarmossens Sj
igen, för som andra skriver, härskar pengarna och inkomsten
före djur och människor.Många tummar ned .

.....

2017-12-28 10:52 Skrivet av: Charlotta

LÄMNA ALDRIG ERA DJUR I DERAS HÄNDER

Deras feldiagnos dödade min hund

2017-12-19 11:13 Skrivet av: Gunnar

Tre månader sedan och sorgen är enorm.

Toppen!

2017-11-24 06:27 Skrivet av: SF

Strålande! Kom in sent en torsdagskväll med min 3,5 månaders gamla hundvalp och som uppvisade förgiftningssymtom. Alla var helt fantastiska från inskrivning till hemgång dagen därpå! De var lugna, trygga och professionella med vår lilla valp. Svarade på alla frågor och var så fina med vår lilla tjej. De sade också att ringer vi inte under natten (hon blev inlagd på IVA) så är detta ett bra tecken, vi ringer bara om det försämras. Ingen ringde tack och lov förrän på morgonen vid ronden! (En sköterska ringde upp medan ronden pågick till och med för att informera oss!!!!!) Blev tillfrågad om ytterligare provtagning vilket jag svarade ja till på stående fot. Utskrivningssamtal och rekommendationerna var toppen de också, fick med information hem samt en uppmaning att hellre ringa en gång för mycket än en gång för lite! Hit kommer vi definitivt tillbaka! Kunde inte varit nöjdare! Nu ligger lilla valpen bredvid mig och sover och mår äntligen bra efter deras fina och kompetenta vård! (De hade till och med ritat ett litet hjärta på hennes journalmapp).

Personligt, varmt, fint, snabbt bemötande och trygg personal!

<3

Se upp!

2017-09-26 02:02 Skrivet av: Marina

Oprofessionell veterinärer, ingen hjälp i huvudtaget antingen till djur eller matte och för snabb på att avliva!
Tänk innan du går där!

Ett värdigt avslut

2017-08-12 07:52 Skrivet av: Matte

Vår älskade hund blev akut dålig efter att blivit förgiftad av utlagd hundmat med råttgift i. Jag upplever att kliniken gjorde allt för att rädda henne. Saklig och bra information och stor empati när hon inte gick att rädda.

Taskig start, bra avslut

2017-07-26 10:09 Skrivet av: Cissi

Min sambos katt blev påkörd av en bil. Han åkte akut in till Bagis med katten och fick sitta i väntrummet i 6 timmar utan att katten fick någon form av smärtlindring eller någonting annat som kunnat hjälpa katten tills dess de fick tid för honom. Sambon åkte från Stallarholmen till Bagis och ringde innan han åkte, så de visste mycket väl att han skulle komma. Katten fick alltså ligga och lida i väntrummet i 6 (!) timmar utan någon form av hjälp efter att ha blivit påkörd av en BIL! Känns det okej? Nej, det tycker inte vi heller.

Avvlivvning av katt

2017-07-26 01:59 Skrivet av: Rolf Olofsson

Likgiltigt bemötande av veterinärer, men av övrig personal helt ok. Visseligen var det bara en vanlig huskatt ( i deras ögon) som jag blev tvungen att avliva pga av njursvikt.Men för mej var det en mkt kär vän som jag haft förmånen att få ha i drygt 11år...

Värdelösa svar på mail

2017-07-20 07:54 Skrivet av: Mikael

Jag har vid flertalet tillfällen hört av mig till dem och frågat inför ett eventuellt besök. Svaret är ALLTID god dag yxskaft. Första gången frågade jag en ganska enkel fråga, om jag vill att ni gör en s.k. seniorkoll - vad kommer det kosta ungefär ?. Svaret var "beror på, det kan vi inte svara på, det kommer efter undersökningen". Andra gången frågade jag hur länge ett EU-pass för hund är giltigt, så man har något hum om när sådant behöver förnyas . Svaret jag fick då var "Kolla med jordbruksverket" - och jordbruksverket skriver tydligt att veterinärerna fyller i giltighetstid både för EU-pass och vaccinationers giltighetstid. De personer som svarar på kundernas frågor är under all kritik.

Den gången vi varit där dock så har veterinärerna varit trevliga och duktiga, förtroendeingivande och verkar verkligen bry sig om djuren.

Förstoppad kisse

2017-05-31 09:42 Skrivet av: Mia

Väldigt fint och professionellt bemötande från alla i personalen. Jag kände att de på ett mycket bra sätt hanterade min oro och att deras fokus var att hjälpa min kisse.

Dåligt åk inte hit

2017-04-30 11:07 Skrivet av: Arg kattägare

Vi har varit här två gånger på akutbesöj med katt.båda gångerna fick vi rådet att vänta kvar,har suttit i timtal i väntrum utan hjälp. Därefter har veterinär kollat lite snabbt och konstaterat "jo det är akut men vi har inte tid att hjälpa er så ni får åka någon annanstans" dålig service och hutlöst dyra utan att hjälpt mitt sjuka djur ett skvatt!

Lotta matte till Beck

2017-03-23 10:37 Skrivet av: Lotta

Blev mkt vänligt bemött. Upplevde både sköterska och ortopedveterinär som kunniga och professionella. Tack

Se upp!

2017-02-24 07:49 Skrivet av: Stefan

Sen Anicura tog över verksamheten handlar det inte om att vårda djur utan att mjölka så mycket som möjligt djurägarna. De ger medvetet fel råd och ber dig återkomma för att betala för tex ett nytt blodprov sen justerar de råden till att vara lite bättre än tidigare men kallar på återbesök igen.

BAGARMOSSENS DJURSJUKHUS SUGER

2016-11-09 04:21 Skrivet av: Maria

Bagarmossens djursjukhus är SKIT kommer aldrig sätta min fot där mer ! Det handlar bara om pengar o utnyttja djurägarnas sorg o förtvivlan över sina sjuka djur , dom vet att man gör allt för sitt älskade sjuka djur o man betalar bara dom blir friska , har aldrig blivit bemött såå jävla dåligt av deras personal o när min hund var döende i cancer hade ragattan i receptionen mage att skrika att dom skulle ta tillbaka henne då jag inte hade 31.000 på fickan att betala utan jag hade med mej 8.000 för hade bara 2000 kvar på försäkringen o dom gav mej en låång lista på vad dom gjort om det nu någonsin gjorts ??? O jag bad att få faktura på resten men se d gick inte !! Min hund skulle få komma hem några dar , jag bröt ihop o grät o fick ringa efter hjälp o dessvärre blev min hjärtevän sjukare o jag var tvungen att låta henne somna in nästa dag o jag hatar detta vidriga o hemska djursjukhus som ALLA jag möter har dåliga erfarenheter av NI BORDE FAN KLAPPA IGEN !! Makt o penning galna läkemedelsföretag som håvar in pengar på stackars djur som är sjuka o bryr er inte ett skit om djuren utan bara pengar , O det handlar absolut inte om att folk inte har pengar o vill betala el inte har bra försäkringar det handlar om dålig o rutten service likgiltighet o arrogans från bagarmossens djursjukhus !!!

Bra och dåligt

2011-12-14 04:59 Skrivet av: Mia

Har varit där med båda min hundar.
Min ena hund har dom alltid behandlat bra.
Men min andra hund skickar dom bara hem hela tiden fast problemet inte är löst och börjar bli trött på det. 2 år har gått och ingenting har hänt!

hund på op.

2011-11-24 09:22 Skrivet av: Ida

Haft hund på operation där, kändes tryggt, bra bemötande. De förklarade vad de gjort på ett bra sätt. Kan tycka att det blir lite knapphändig info när veterinären som utfört ingreppet inte är med och träffat djurägaren.. Men i övrigt nöjd.Skriv en recension
Positiv
Negativ
CAPTCHA
Skriv tecknen som finns på bilden ovan

Lista efter län »
Lista efter kommun »
Om Sidan »