Län

Du måste välja ett län
Kommun (valfritt)
Fritextsök (valfritt)

Ahlbergs Veterinärpraktik AB

Telefon 08 - 720 06 55
Adress Magnus Ladulåsg. 29
118 65 STOCKHOLM

Omdömen

54 st (Positiva omdömen)
38 st (Negativa omdömen)

Klicka på tumme upp eller ner för att ge ditt personliga omdöme om veterinärskliniken

Recensioner av Ahlbergs Veterinärpraktik AB

Oförskämd personal i receptionen

2020-09-10 09:33 Skrivet av: Natalja

Kom för att dra ut mjölktänder på en vettskrämd pomeranian valp. När valpen skulle hämtas fick vi en utskällning för valpens ettriga personlighet.
Veterinären var bra, men tänk på hur ni bemöter era kunder.

Dåligt bemötande

2020-02-09 05:21 Skrivet av: Maria

Skulle komma på drop in, men möttes av en fullkomligen inkompetent servicemänniska som bara skrek, vi har fullt här! vid dörren.
Om man nu har drop in tider som kan bli överbokade, ha då lite koll på hur ni kommunicerar detta till kunderna (som betalar era löner)

Andra tillfällen vill de inte kolla genom datauppgifter ifall det blir för krångligt, va?!!
Gör allt motvilligt.
Blir så arg, två idioter som står och gör absolut ingenting vettigt som sedan blir irriterade ifall
man frågar eller ber om något.

EXTREMT oseriös personal!

Dålig upplevelse

2019-11-03 02:09 Skrivet av: S

Jag kastrerade min katt här för ca 2 månader sedan efter goda recensioner. Tyvärr blev besöket en väldigt jobbig upplevelse. Efter ingreppet när jag skulle hämta katten var han fullständigt nedkissad med intorkad urin över hela kroppen. Det blödde också från samtliga tassar pga att någon okunnig sköterska klippt av hans klor allt för långt in. Jag kommer tyvärr inte att besöka eller rekommendera denna klinik.

Bra men dåliga i receptionen, blandade känslor

2019-08-08 10:04 Skrivet av: Linnea

Alltid varit bra och litar verkligen på både jatsek veterinären och maika (?) som har kliniken men deras djurvårdare som de har anställt drar ner kliniken rejält!va och skulle beställa tid åt min hund, så kommer det in en kvinna med en katt i en bur och säger att hon vill undersöka den för att hon tror att den kan ha skadat benet. Varpå djurskötareren (om hon är ens det) i receptionen börjar säga saker som "du vet att det kommer kosta ca 800kr att bara träffa veterinären" och "det är såklart inte brutet då skulle katten inte gå på benet", så hon i princip skickade ut kvinnan utan att hon ens fick prata med jatsek själv. Dessutom vet vi alla att olika djur döljer sin smärta olika så det kunde lika gärna vara så att benet va brutet. Oacceptabelt och dom borde kicka henne på stört. Detta har jag även hört från flera så det är inte första gången hon säger liknande saker.

Bra hjälp på plats och uppföljning

2019-06-16 10:48 Skrivet av: Noname

Fick gott bemötande och bra vård av veterinär. Jättebra uppföljning och fått svar när jag mailat följdfrågor mm.
Däremot kan jag hålla med vissa kommentarer om bemötande i receptionen, inte det bästa men i mitt fall vägdes det upp av en inlyssnande och kunnig veterinär med mkt bra bemötande.

Mycket otrevligt och oprofessionellt bemötande

2019-06-13 07:21 Skrivet av: Helena

Kommer till kliniken på drop-in tiden och stressar dit med min gamla hund för att han ska få hjälp innan stängning kl 19. Möts av två djurvårdare som står i receptionen som fullkomligt saknar känsla för service och inte känner av situationen då jag är i stort behov av hjälp med anledning av att min hund är smärtpåverkad i ryggen. Djurvårdarna hänvisar till att jag ska maila eller ringa dagen därpå om någon lämnar återbud och kan inte bemöda sig att skriva upp mina kontaktuppgifter. De är sura, ointresserade av att ge service och vill bara bli av med en som kund. Fullständigt oacceptabelt bemötande, kommer aldrig besöka den kliniken igen, fick absolut noll känsla för förtroende då de inte visade på någon vilja till att hjälpa till. Bedrövligt första intryck, avråder starkt besök på den kliniken.

Mitt "Smultronställe" i Stockholm!

2019-04-17 09:10 Skrivet av: Mimmi K.

Majoriteten av de negativa kommentarerna verkar vara oseriösa kommentarer skrivna av annan klinik, antagligen "Mia" med titel "Kolla den nya kliniken på Södermalm". Jag har gått till Ahlbergs i snart 20 år och har ALLTID fått ett seriöst bemötande, de bästa råden och känt mig väl omhändertagen. Tittar man deras omdömen på andra sidor så har de nästan alltid 5/5.

Fortfarande bäst i stan!

2019-03-28 07:47 Skrivet av: Tomas

Trots alla dessa falska och ogrundade påståenden, tydligen köpta på svarta börsen, är de fortfarande bästa i stan. Kunskap, effektivitet, moderniter, allt upp to date!

Helt undermålig

2019-02-21 12:53 Skrivet av: Anna

Jag undrar om de ens har tillstånd att bedriva veterinär tjänster - det är ju djurplågeri som pågår där inne!

Skumt...

2019-02-03 12:38 Skrivet av: Lena

Är det ens utbildad personal som jobbar här?

Enorm försämring

2019-01-08 10:59 Skrivet av: Anna

Tyvärr har man anställt ett antal nya individer, bl a en kvinna som inte är utbildad djurskötare. Hon uppträder på ett helt oacceptabelt sätt, mycket otrevlig. Slänger ur sig diagnoser och åsikter samt har noll inkännande förmåga. Förstör hela kliniken! Övriga har blivit sura och med trist attityd. Tråkig utveckling!

Kolla den nya kliniken på Södermalm

2018-11-24 11:41 Skrivet av: Mia

Södermalms veterinärklinik på Bondegatan, öppnar i januari .
Www.sodervet.se

Var bättre förr

2018-11-14 11:21 Skrivet av: Maja

Tyckte förut att dom va bra men nu bara griniga och gör det minsta dom behöver för ett resultat. Alla problem löser sig tydligen med avlivning och det ger dom som första lösning. Dom har även anställt någon konstig kvinna som varken är utbildad veterinär eller djurskötare som jag vid flertalet tillfällen hört diagnostisera på telefon och även till folk som sitter i väntrummet utan att ens kollat på djuret. Helt oacceptabelt enligt mig, så nej! Ska avboka min tid hit och gå någon annanstans i fortsättningen.

Rekommenderas starkt!

2016-11-22 08:14 Skrivet av: Stefan

En praktik med stor kunnighet, varmt hjärta och bra priser. 10/10Skriv en recension
Positiv
Negativ
CAPTCHA
Skriv tecknen som finns på bilden ovan

Lista efter län »
Lista efter kommun »
Om Sidan »