Län

Du måste välja ett län
Kommun (valfritt)
Fritextsök (valfritt)

Ahlbergs Veterinärpraktik AB

Telefon 08 - 720 06 55
Adress Magnus Ladulåsg. 29
118 65 STOCKHOLM

Omdömen

51 st (Positiva omdömen)
34 st (Negativa omdömen)

Klicka på tumme upp eller ner för att ge ditt personliga omdöme om veterinärskliniken

Recensioner av Ahlbergs Veterinärpraktik AB

Bra hjälp på plats och uppföljning

2019-06-16 10:48 Skrivet av: Noname

Fick gott bemötande och bra vård av veterinär. Jättebra uppföljning och fått svar när jag mailat följdfrågor mm.
Däremot kan jag hålla med vissa kommentarer om bemötande i receptionen, inte det bästa men i mitt fall vägdes det upp av en inlyssnande och kunnig veterinär med mkt bra bemötande.

Mycket otrevligt och oprofessionellt bemötande

2019-06-13 07:21 Skrivet av: Helena

Kommer till kliniken på drop-in tiden och stressar dit med min gamla hund för att han ska få hjälp innan stängning kl 19. Möts av två djurvårdare som står i receptionen som fullkomligt saknar känsla för service och inte känner av situationen då jag är i stort behov av hjälp med anledning av att min hund är smärtpåverkad i ryggen. Djurvårdarna hänvisar till att jag ska maila eller ringa dagen därpå om någon lämnar återbud och kan inte bemöda sig att skriva upp mina kontaktuppgifter. De är sura, ointresserade av att ge service och vill bara bli av med en som kund. Fullständigt oacceptabelt bemötande, kommer aldrig besöka den kliniken igen, fick absolut noll känsla för förtroende då de inte visade på någon vilja till att hjälpa till. Bedrövligt första intryck, avråder starkt besök på den kliniken.

Mitt "Smultronställe" i Stockholm!

2019-04-17 09:10 Skrivet av: Mimmi K.

Majoriteten av de negativa kommentarerna verkar vara oseriösa kommentarer skrivna av annan klinik, antagligen "Mia" med titel "Kolla den nya kliniken på Södermalm". Jag har gått till Ahlbergs i snart 20 år och har ALLTID fått ett seriöst bemötande, de bästa råden och känt mig väl omhändertagen. Tittar man deras omdömen på andra sidor så har de nästan alltid 5/5.

Fortfarande bäst i stan!

2019-03-28 07:47 Skrivet av: Tomas

Trots alla dessa falska och ogrundade påståenden, tydligen köpta på svarta börsen, är de fortfarande bästa i stan. Kunskap, effektivitet, moderniter, allt upp to date!

Helt undermålig

2019-02-21 12:53 Skrivet av: Anna

Jag undrar om de ens har tillstånd att bedriva veterinär tjänster - det är ju djurplågeri som pågår där inne!

Skumt...

2019-02-03 12:38 Skrivet av: Lena

Är det ens utbildad personal som jobbar här?

Enorm försämring

2019-01-08 10:59 Skrivet av: Anna

Tyvärr har man anställt ett antal nya individer, bl a en kvinna som inte är utbildad djurskötare. Hon uppträder på ett helt oacceptabelt sätt, mycket otrevlig. Slänger ur sig diagnoser och åsikter samt har noll inkännande förmåga. Förstör hela kliniken! Övriga har blivit sura och med trist attityd. Tråkig utveckling!

Kolla den nya kliniken på Södermalm

2018-11-24 11:41 Skrivet av: Mia

Södermalms veterinärklinik på Bondegatan, öppnar i januari .
Www.sodervet.se

Var bättre förr

2018-11-14 11:21 Skrivet av: Maja

Tyckte förut att dom va bra men nu bara griniga och gör det minsta dom behöver för ett resultat. Alla problem löser sig tydligen med avlivning och det ger dom som första lösning. Dom har även anställt någon konstig kvinna som varken är utbildad veterinär eller djurskötare som jag vid flertalet tillfällen hört diagnostisera på telefon och även till folk som sitter i väntrummet utan att ens kollat på djuret. Helt oacceptabelt enligt mig, så nej! Ska avboka min tid hit och gå någon annanstans i fortsättningen.

Rekommenderas starkt!

2016-11-22 08:14 Skrivet av: Stefan

En praktik med stor kunnighet, varmt hjärta och bra priser. 10/10Skriv en recension
Positiv
Negativ
CAPTCHA
Skriv tecknen som finns på bilden ovan

Lista efter län »
Lista efter kommun »
Om Sidan »