Län

Du måste välja ett län
Kommun (valfritt)
Fritextsök (valfritt)

Agner Carl

Telefon 08 - 560 205 80
Adress Utsikten skå
179 75 SKÅ

Omdömen

38 st (Positiva omdömen)
25 st (Negativa omdömen)

Klicka på tumme upp eller ner för att ge ditt personliga omdöme om veterinärskliniken

Recensioner av Agner Carl

2år ivarje klass

2020-01-27 03:22 Skrivet av: Lena.Larson

Carl fick gå om flera gånger i sin utbildning till vetrinär,hans morfar var en mkt bra vetrinär,vilket inte man kan säga om carl,oförmögen att ta hand om sina egna djur,så många misstag han gjort på hästar,listan är oändlig,om folk bara visste,har följt honom i över 40år på Ekerö,han är anmäld otaliga gånger,som granne o hästägare,o gammal vän,känns det sorgligt att skriva detta,han är en mkt snäll person men olämplig m djur...

Idiot!!!!

2019-11-03 02:10 Skrivet av: Annika

Jag undrar hur ni som använt Carl Agner tänkt när ni använt honom. Han har förbud mot behandling av hovdjur vilket gör att han inte får behandla hästar överhuvudtaget så ni som tar ut honom till hästar eller andra hovdjur , det ni gör är olagligt. Han hjälpte en annan galen djurägare, anmäld till länsstyrelsen många gånger, att bedöva bort en skadad hov innan vet skickad av länsstyrelsen skulle komma. Hans egna hästar har varit magra och sjuka och tagits ifrån honom vid flera tillfällen. Hans katt gick utmärglad omkring och skrek mitt i iskalla vintern, den fick varken mat eller värme. Ni som trots detta (och mycket mer) stöttar denna veterinär, oavsett om han syr snyggt eller inte, bidrar direkt till att han får fortsätta vanvårda djur. Hur kan ni ens sova gott på natten. Jävla idioti!

Nöjd!

2019-09-08 09:49 Skrivet av: Hästvän

Lång erfarenhet, mycket duktig veterinär. Något rufsigt ytttre, men få med den erfarenheten som denna veterinär har.

Hjälper i alla lägen

2019-04-22 03:41 Skrivet av: Häst och hundtjejen

Jag har bara positiv erfarenhet av Carl. Han svarar alltid och har åkt ut akut flertalet gånger. Han ser till djurens bästa däremot, inte människans. Misstänker att de som är missnöjda helt enkelt inte har hållt med honom i hans åsikter kring vård. Carl har trots allt en universitetsutbildning i ämnet - något som ni andra faktiskt inte har. Annars hade ni inte anlitat honom.

Rekommenderar varmt Carl som är en rolig och speciell filur från gamla skolan :)

Sluta klaga oförtjänt på erfaren veterinär

2019-04-14 07:55 Skrivet av: Love Horses

Den som klagar på Carl är de som ej vill höra sanningen om sina hästars mående.
Carl står fast vid att djuren kommer i första hand trots att en kund kan gå förlorad pga att denna ej håller med veterinären. Duktig och erfaren lite speciell ibland

Hjälpte mig och min häst i nöd.

2019-02-27 11:53 Skrivet av: Majsan

Carl sydde igen min häst som varit med om en olycka. Stygnen var perfekta. Klanderfritt arbete. En man med erfarenhet som kan sitt yrke. I

En sjuk man !!!

2019-02-21 08:40 Skrivet av: Agneta

En riktigt sjuk människa. Sett hans hästar och känner folk som haft hästar i samma stall som han. Behandlar sina hästar illa. Hästarna mycket stressade i hans närvaro.
Kompis med en annan ökänd Ekeröhästkarl ( Färingsö) Han har enligt LS en "egen hylla" hos dom. Otroligt han inte blivit av med sin legitimation efter alla dessa år han tillåtits vara verksam.

Carl Agner Proffesionell Veterinär - Djurens hälsa först! Spetskompetens!!

2018-10-19 04:55 Skrivet av: Moa

En oerhört professionell erfaren veterinär ingen slår honom på fingrarna vad gäller kunskap - en djurvän utan konkurrens, med vanligt bondvett!

Carl Agner - får Ej behandla hovdjur

2018-10-10 11:07 Skrivet av: Professionell

Länsstyrelsen har fråntagit vet Carl Agner behörighet att behandla hovdjur.

Ökänd och inkompetent

2018-04-11 03:32 Skrivet av: Charlotte

Carl Agner är en sedan många år ökänd veterinär som inte ens klarar av att sköta sina egna djur. Har blivit anmäld till kommun och länsstyrelse för vanvård av djur ett otal ggr. En del djurägare anlitar tyvärr honom ändå och uppmuntrar därmed indirekt att misskötseln av djur kan fortsätta.

En klippa

2018-01-12 09:55 Skrivet av: Nina

En klippa som syr sår som försvinner spårlöst, som kommer ut i alla lägen och räddar livet på djur. Rimliga priser, sunt förnuft, svarar alltid i telefon, även mitt i natten. Slafsigt yttre, vilket ligger honom i fatet. Oförtjänt baktalad.

duktig

2017-05-23 10:32 Skrivet av: kerstin

Mkt erfarenhet och sunt förnuft och djuren går före pengarna!

Okunnig

2017-03-13 09:25 Skrivet av: Jinna

Borde sluta jobba. Ägnar sin tid åt att stötta folk som missköter sina djur, klar rättshaverist. Jag kommer aldrig mer att låta honom hantera mina hästar.

Bra

2016-12-02 12:35 Skrivet av: Susanne

Mkt bra vet m sunt förnuft som inte bara ska mjölka djurägare på pengar.

Fruktansvärd.

2011-11-24 05:46 Skrivet av: HannaPanna...

Han missköter sina hästar totalt å är bara ute efter pengar, 2 hästar är omhändertagna nu å man kan bara hoppas att han inte får tebax de!!!Skriv en recension
Positiv
Negativ
CAPTCHA
Skriv tecknen som finns på bilden ovan

Lista efter län »
Lista efter kommun »
Om Sidan »